Προφίλ

 

Η εταιρία μας εξειδικεύετε σε ανοξείδωτες κατασκευές ,κιγκλιδώματα, σκάλες με ανοξείδωτα στοιχειά, στέγαστρα με κρύσταλλα, ειδικές inox κατασκευές και ανοξείδωτα αρχιτεκτονικά σχέδια.

inoxwork είναι μια εταιρεία η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί στον χώρο των ανοξείδωτων κατασκευών.

Σε αυτό έχουν συμβάλλει αρκετοί παράγοντες όπως η αφοσίωση ως προς το αντικείμενο της δουλειάς μας, το πνεύμα της δημιουργικότητας που μας διακατέχει, το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε οπως και η κορυφαια ποιοτητα των υλικων και των εξαρτηματων και η ευελιξία στο να εισχωρούμε σε κάθε χώρο δίνοντας πάντα λύσεις.

Σαν εταιρία μας διακρίνει η αψεγάδιαστη εφαρμογή των κατασκευών μας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλες οι κατασκευές μας είναι χειροποίητες και έχουμε την ικανότητα να σχεδιάζουμε και στη συνέχεια να προσαρμόζουμε κάθε κατασκευή σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις του πελάτη και του χώρου του.

Αυτό συνεπάγεται στο ότι δεν είμαστε μόνο μια εταιρία παραγωγής φασόν, αλλά αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση ως μοναδική και χτίζουμε πάνω σε αυτήν βήμα βήμα εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα και στο τέλειο αποτέλεσμα.

Για κάθε άνθρωπο λοιπόν, με υψηλές απαιτήσεις υπάρχει πάντα ένα όνομα συνώνυμο της ποιότητας και της καλαισθησίας. Στην περίπτωση των ανοξείδωτων αρχιτεκτονικών κατασκευών το όνομα αυτό είναι inoxwork..

Ανοξείδωτα έργα τέχνης

Κατάλογος ανοξείδωτων εξαρτημάτων

Κατεβάστε τον νέο ανανεωμένο κατάλογο ανοξείδωτων εξαρτημάτων

Συνεργαζόμενοι κατασκευαστές

Scroll to top